Vadasi Vanda: Az én icike picike barátaim

Vanda vagyok!Mint minden gyerek,én is iskolába járok! Minden reggel a szüleimtől , én is ugyan azt végig  hallgatom mint a többi gyerek! Az iskolában jól viselkedj,rendesen menj az utcán,és figyelj és felelj okosan kislányom!De nem akár milyen ,iskola ez !Ide olyan kis állatok járnak,akiknek a zene,a tánc az éneklés  a dívat a  minden napi örömet jelenti  a világon!Így ebbe az iskolába csupa öröm,jókedv,nevetés minden nap!De azért szoktak lenni néha nézeteltérések is !Ezt szeretném bemutatni nektek!Elmesélem nektek,hogyan zajlik egy nap a kisállatok életében!Üljetek le szépen,és figyeljetek csendesen!
Az  icike picike barát divat suliba ,nagyon sok sztár  állat gyerek  jár.  A pom-pom lányoknál Gabi a papagáj a legügyesebb.  A táncolásban Réka a kis panda maci  a legjobb. Az éneklésben pedig Zsani a hosszú nyakú zsiráf! Azonban  kezdjük Zoé Trendivel a macska sztárral. Ő mindig így nyilatkozik: A sztárok közül én vagyok a legjobb Icike-picike, New York Cityben.  Zoé Trendi a nevem, de   szólítsatok csak Zoénak. Rózsaszín macska vagyok, aki szeret táncolni,énekelni!Ezért is választották a szüleim ,ezt az iskolát nekem!
Sziasztok! Az én nevem Petra Pókica. Nyolc lábam van mint minden póknak! A pom-pom lányok közé tartozok,de hipp-hoppot is tanulok. A legjobb barátnőm,  Rák Rebeka ,ő is jár a  hipp-hoppra,nagyon jó ez az iskola.  Az én nevem Kenguru  Krisztina! Azért választottam a táncot , mert már a szüleim kis koromban is látták , hogy én egy  nagy tánctehetség leszek! A testvéremet Kenguru Kenginek hívják. Mi iker gyerekek vagyunk. Mind a kettőnknek a tánc megy jól. De még sorolhatnám  a bemutatkozást holnap reggelig!De azért még bemutatok  egy pár barátot: Hedvig a nagy hód,Bella  a foltos kutya,Kinga a kis zöld kukac,delfin Dorottya, teve Teréz, ló Luca és végül de nem utolsó sorban Panni a páva!
A nagy beszélgetés közben  egyszer  csak megszólal a csengő! A kis állatok gyorsan beszaladtak a tanteremükbe.  Megérkezett csiga Csilla  tanár néni is ,aki felhívást közölt az osztállyal.
Pom-pom lányok!- táncverseny lesz pénteken! –mondta Csilla tanárnő a pom-pom lányok tanítója. Így , hétfőtől-csütörtökig csak a táncversenyre fogunk gyakorolni!  -mondta Csilla  tanárnő.  A tanítás elmarad, gyertek menjünk át  gyakorolni a tornaterembe! Csináljátok meg a piramist. – Au, au ,au. Lányok mit csináltok? –kérdezte a  tanárnő.  Megszólal Vanda: Tanárnő nem tehetek róla hogy Pókica meglökött!  Vanda ne hazudj, nem is löktelek meg!-mondta Pókica . Tanárnő kinek hisz, nekem vagy Pókicának?-kérdezte Vanda. Gyertek gyerekek! -mondta, a pom-pom lányok tanítója.  Azért nem ment ez a piramis lányok mert nem gyakoroltátok! Pedig azt mondtátok hétvégén eljösztök  a tornaterembe és minden egyes elemet gyakoroltok! Szúnyog Szilvi ötlete volt hogy ne jöjjünk, azt mondta úgy sem lesz itt a tanárnő! –mondta Szelli a kis róka. Szelli ,ne árulkodj! –mondta Szúnyog  Szilvi.
Lányok elég a vitából!  Kezdjük hát újra a táncot!Akartok nyerni a versenyen?
Igen!- válaszolták az icike- picike barátok egyszerre!Akkor mindent bele! Eljött a várva, várt nap! Felsorakoztak a csapatok! Elsőnek a néptánc csoport, másodiknak a modern táncosok, azután a hipp- hopp táncosok. Őket követük mi,a pom-pomosok, és be álltak a sorba a majorett táncosok is!Amikor mi következtünk,és leszerepeltünk nagyon-nagyon tapsot kaptunk,és a focista fiúk is nagy fütty szóval drukkoltak!Köztük volt:Sün Sanyi,Farkas Feri,Medve Miki,és a gól lövök királya:Lajhár Laci, Nagyon nagy volt az izgalom, mikor már mindenki letáncolta a szerepet!  Eljött az a pillanat amit mindenki már  nagyon várt.  A zsüri pontozot. A néptáncosok összesen 20-pontot kaptak, ugyan úgy a majorttek is. A hipp-hopposok 26 pontot kaptak. Mi pom-pomosok 30-pontot kaptunk ,így megnyertük a versenyt!  Nagyon nagy volt az örömünk! Boldogok voltunk. Látjátok lányok,  gyakoroltunk,mindent bele adtunk , így ezáltal megnyertük a versenyt!  Mondta Csilla néni!-      -Tanárnő!
–          Tessék Szúnyog  Szilvi? Bocsánatot szeretnék kérni, hogy azt mondtam a lányoknak , hogy ne jöjjünk el a hétvégén gyakorolni!Úgy érzem hamarabb járt a szám,mint gondolkodtam volna!Elnézést lányok!
–          Semmi baj Szilvi! Látjátok lányok minden bő termésnek meg van a szép ,és jó gyümölcse!

Reklámok

Vadasi Vanda: Az én icike picike barátaim” bejegyzéshez 122 hozzászólás

Új írása

  1. Szia! Nagyon ügyesen írsz mesét! Gratulálok!
    Üdv,
    Kamilla 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: