Dobóczky Hunor: Pixel Halloween!

Egy szép napra virradt Mező gazda. Elment a boltba, hogy vegyen valamit. Vett tökmagot.
–    Kilencven forint lesz!- mondta a boltos.
–    Megveszem!- mondta Mező gazda.
Hazament és rögtön el is ültette a magokat. Lett is belőle sok tök. Az volt a terve, ősszel halloweenra lámpást farag belőlük.
Egy este meghallotta, hogy valaki ás az udvaron. Kinézett az ablakon, de a sötétben nem látott semmit. Fogta a puskáját és kiment az ajtón. Nagy baj volt. Nem emberek, hanem zombik: összesen tízen voltak.
A kertben mindent tönkretettek, összetaposták a tököket. Mező gazda elszomorodott a látvány láttán, nagyon mérges lett. Füstbe ment a terve a tökökkel. Elkezdte a zombikat üldözni, párat sikerült is elintéznie. Azonban a gonosz zombi főnök elmenekült. A vezérnek két feje volt, gyors mozgása és tíz élete.
Menekült a város felé pár társával együtt. A városban sötétség honolt, csak a töklámpások világítottak. Az utcákat ellepték a pókok, kukacok és félelmetes ruhákba öltözött gyerekek mászkáltak. Szellemnek, boszorkánynak, csontváznak öltözve ijesztgették a lakókat. Azok félelmükben bezárkóztak emeletes házaikba. Zombi főnök a kőfejtő felé menekült tovább társaival. Mező gazda talált egy elhagyott rendőrautót, azzal eredt a nyomukba. A kőfejtőnél egy leszakadt hídnál utolérte őket. Azonnal fegyvert rántott és harcolni kezdtek. Minden harci tudását bevetette ellenük. Sorra elintézte Őket, végére a zombi főnök maradt. A gonosztevőt sikerült úgy megütnie, hogy elvállt a feje a testétől, összeesett és elszállt mind a tíz élete.
Mező gazda bosszút állt a tökökért, de mégis szomorúan kullogott haza. Igaz, hogy a rosszak megkapták méltó büntetésüket, de a haragudni nem jó dolog. Mező gazda hiába győzött, töklámpás nélkül maradt helloween estéjén.

Reklámok

Dobóczky Hunor: Pixel Halloween!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

  1. Nagyon ügyes vagy kisfiam. Apa büszke rád, hogy ilyen mesét tudtál írni. SZERETLEK!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: