Martin Anna: A kosaras lányok

Volt egyszer egy kislány Anna, aki nagyon szeretett kosarazni. Testvére sajnos nem szerette ezt a játékot. Egy napon a kislány és barátnője kitalálta, hogy összehoznak egy kosárlabda csapatot. Először az iskolában az osztálytársaikat kérdezték meg, hogy ki szeretne csatlakozni. Sajnos nem volt jelentkező. Próbáltak az iskolában keresni gyerekeket, de sajnos senki nem jött.
Egyszer csak megcsörrent a telefon és két barátnő jelentkezett, hogy kipróbálnák a kosárlabdát. Megbeszélték, hogy holnap találkoznak. Eljött az első edzés ideje, kevesen voltak, de mindenki nagyon ügyesen játszott. Elhatározták, hogy indulnak a városi bajnokságon. A csapatkapitány, Anna lett. A mezeket közösen készítették el, mindenki hozott otthonról pólót és arra rajzoltak.
Az első mérkőzésen sajnos kikaptak. 45-43 lett az eredmény a vendégcsapatnak. A vereség nem vette el a kedvüket a játéktól, néha nyertek, néha kikaptak, de örültek, hogy játszhattak, szerencsére egyre többször nyertek.
A bajnokság sok izgalmas meccset hozott, a legizgalmasabb az volt, amikor 75-75-nél Anna hárompontosával nyertek, amit a lefújáskor dobott.
Az utolsó meccsen Anna testvére mindent megtett, hogy elveszítsék a mérkőzést, de nem sikerült neki. Az utolsó mérkőzésen nagy ellenfelükkel, a Fekete Pandákkal játszottak. A meccset a kislány csapata nyerte, a bajnokságban második helyen végeztek.
A jó eredményt mindenki hallotta az iskolában, és ezután egyre több gyerek jelentkezett kosarazni. Anna testvére is megszerette a csapatot, bár a játékba nem szállt be, de szurkolni mindig elment, és sok fényképet készített a meccsekről, melyek sok élményt örökítettek meg.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: