Bujdosó Patrícia: Az unikornis

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy mező, ennek a mezőnek Égszínkék Varázsmező volt a neve. Ez volt az unikornisok és méhek földje. Ezek a csodálatos lények imádtak focizni a pályájukon, amit Viharsaroknak hívtak, mivel az ógrekecskék ott vetélkedtek a hörcsögökkel, mikor vihar volt.
Két csapatuk volt, a Nyápic Unikornisok és a Morc Méhekirálynők csapata. Mindig/heteken át/nap nap után vetélkedtek egymással, mert nem tudták eldönteni, hogy ki a jobb.
Egyszer, egy szép napon, megjelent egy harmadik csapat, a Tündöklő Szörnyetegek csapata, Hamubirtokról. Ők is játszani szerettek volna, így beálltak a Nyápic Unikornisok és a Morc Méhekirálynők csapata ellen játszani.
Nagy volt az elkeseredés, amikor a Tündöklő Szörnyetegek csapata lesöpört mindenkit a pályáról, olyan jók voltak. A Nyápic Unikornisok és a Morc Méhe Királynők elkeseredésükben elhagyták az Égszínkék Varázsmezőt. Új sportot választottak, kosarazni kezdtek. Új csapatot alakítottak az unikornisok és a méhek együttesen és legyőzhetetlenek lettek mert rájöttek, hogy a csapatjáték a fontos.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: