Jantos Jázmin: Egy kislány és kutyái

Élt egyszer egy kislány, Lili. Nagyon szerette az állatokat, de legfőképpen a kutyákat. Egyszer, mikor apukája hosszú útra ment, Lili nagyon szomorú volt. Anyukája sokat gondolkodott, hogyan derítse jókedvre kislányát.
Egy szép téli napon megajándékozta őt egy cuki kiskutyával. Az lett a neve, hogy Pajti. Attól a naptól kezdve Lili és kiskutyája elválaszthatatlanok lettek. Telt-múlt az idő, és közeledett Lili édesapjának hazajövetele. Persze, nem érkezett meglepetés nélkül. Hozott is ajándékot. Mi mást? Hát egy kiskutyát. Az ő neve Bundás lett. Lili nagyon boldog volt. Sokat játszott a két kutyával.
Egy szép őszi napon a kis család, Lili, anya és apa úgy döntöttek, hogy kirándulni mennek a közeli hegyekbe. Nagyon jól érezték magukat. Mikor hazafelé indultak, egyszer csak észrevettek az út szélén egy hosszú szőrű, szép, bár eléggé csapzott kutyát. Megálltak, és ennivalóval kínálták. Persze, ez az aranyos pamacs nagyon éhes volt, és elfogadta az ételt. Lili nagyon sajnálta a kis bolyhost, hogy az erdőben kóborol, és nincs gazdája. A család csendben beült az autóba, és láss csodát, a kis bolyhos, lompos kutyus beugrott melléjük. Nem volt más választásuk, magukkal vitték. Otthon megfürdették, s mikor megszárították, egy csodaszép, hófehér szőrmók állt előttük. Miután a három kutya összebarátkozott, nagyon jó pajtások lettek. Lili sokat játszik, fogócskázik velük. Minden nap várják őt haza az iskolából, amitől a kislány nagyon boldog.
Lili most már nem szomorú, mert tudja, hogy a kutyusai a legjobb barátai. Soha nem hagyják őt cserben, és azt szeretik, ha a kislány mindig vidám.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: