Gombos Dóra: Szülinapi meglepetés

Este van. Aludnom kellene, de nem bírok. Anita, a gazdám már régen alszik a helyén. Én meg a félhomályban az új ágyikómat szimatolom és szokom az illatát. Hosszú, élménydús nap volt ez.
reggel, amikor  felébredtem első utam a tálamhoz vezetett. Lefetyeltem néhány korty vizet, de elkezdett korogni a gyomrom. A reggelim nem volt sehol. Anita keresésére indultam a házban. Megnéztem az ágyában, hűlt helye volt. A fürdőszobába is bekukkantottam, de ott se találtam. A kávéscsészéje is ott állt üresen az asztalon. _Ez nem vall rá. Hova tűnt? El sem köszönt! Vagy talán csak elfelejtett szólni, hogy elmegy a piacra? Utána megyek – gondoltam.
Elmentem a piacra. Megkérdeztem az embereket és a kutyákat útközben, hogy  volt-e itt. De senki nem látta. Nagyon elbúsultam. Várjunk csak! Milyen nap is van? Kedd! Akkor lehet, hogy elment már dolgozni. Odamegyek. Azonban ahogy elindultam, a piac sarkán megláttam egy gyönyörű szempárt. A tulajdonosa egy csöppnyi fekete-fehér kutyalányka volt. Cukornak hívták – mint később megtudtam. Odalépett hozzánk a gazdája, akiben ráismertem Anita egyik barátnőjére. Ő biztos tudja, hogy Anita dolgozik-e. Megkérdeztem, de azt mondta, hogy szabadságot vett ki a mai napra, mert különleges alkalom van.
Tehát nincs ott. Akkor biztos elment a szépségszalonba. Mind a hárman elindultunk oda. Ott sem találtuk. Így elindultunk hozzánk. amikor odaértünk Anita már otthon várt, – nagyon ideges volt.
–    Ne hozd rám így többé a frászt! – mondta és magához ölelt.
Behívtuk Cukorékat is. Anita egy nagy dobozra azt mondta, hogy az az én ajándékom. Ajándék??? Tényleg!  Ma van a szülinapom! A tálamban egy egy éves kutyának való cupák volt. Az ajándék pedik egy új ágy volt. Ez a gyönyörűség, amiben most fekszem.
Így visszagondolva fárasztó nap volt a mai. Remélem Cukorral többször találkozunk még!
Jó éjszakát! EGY ÉVES VAGYOK!!!

Reklámok

Gombos Dóra: Szülinapi meglepetés” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

  1. Kedves Dóra!
    Gyermeteg ez a mese, tetszik. Szívesen találkoznék Önnel és megbeszélhetnénk a továbbiakat.
    Gratulálok a meséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: